Alles netjes opgeruimd met kasten op maat

Goed opgeruimd staat netjes

Hoe heeft u uw kantoor ingericht als het gaat om het opslaan en/of opruimen van spullen? Heeft u daarvoor een aantal kasten of andere opbergsystemen voor in gebruik? En zit daar enige structuur of lijn in? Bij veel bedrijven begint opruimen of goederen opslaan met het plaatsen van een aantal rekken en kasten, net zolang tot alles vol is en er nagedacht moet worden over een andere manier van opbergen, waarbij wellicht maatwerk meubels een goede oplossing kunnen zijn. What’s in a name als wij van Van Maatwerk u niet meer zouden vertellen over de voordelen van kasten op maat in Apeldoorn.

Waarom kasten op maat?

We kunnen u een tal goede redenen geven om voor het opbergen van goederen en materialen te kiezen voor het laten maken van kasten op maat. Dat is zeker aan te raden als het u niet lukt om de juiste en passende kasten te vinden waarin u al u spullen kwijt kunt. Zeker als u wel weet wat u nodig heeft, maar dat nergens kunt krijgen, bieden kasten op maat natuurlijk de oplossing.

Altijd unieke kasten

U kunt kasten op maat laten maken van de meest uiteenlopende materialen en formaten. En omdat de kast in uw bedrijf komt te staan, sluit deze qua formaat en mogelijkheden altijd aan bij uw wensen. Zo heeft u gegarandeerd een unieke kast. Maar dat moet niet de leidraad zijn voor een kast op maat. De kast moet vooral doen waarvoor hij wordt ontworpen en gemaakt is: hij moet ruimte bieden aan de goederen die u erin kwijt wilt.

Maatwerk kast voldoet aan uw eisen

Wilt u dat uw kast gemaakt wordt van een speciaal soort materiaal in een bepaalde kleur of in een bepaalde vorm? Dan is dat natuurlijk mogelijk met een kast op maat. De kast voldoet dan aan al uw wensen en als u hem een beetje ‘op de groei’ laat maken, weet u zeker dat hij een lang leven beschoren is.

Passend in de ruimte waarvoor hij bedoeld is

Heeft u in uw bedrijf een zogenaamde moeilijke ruimte waarin standaard meubelen zeker niet passen? Dat is eigenlijk in vrijwel elke bedrijfsruimte wel het geval… Dan tackelt u dat probleem door een kast op maat te laten maken. Ideaal dus voor plaatsing in kleine ruimtes of ruimtes die schuin aflopen.

Goede functionaliteit is winst!

Het is natuurlijk heel praktisch als uw maatwerk kasten in de daarvoor bestemde ruimtes passen. Maar u kunt bij het ontwerp ook zelf de indeling bepalen. Normaal gesproken zijn standaard kasten altijd een beetje te groot of te kleine voor waar u ze wil gebruiken. Het voordeel van kasten op maat in Apeldoorn laten maken is dat de kasten in elke daarvoor bestemde ruime kunnen passen.

Kasten op maat laten maken?

Wilt u voor uw bedrijfsruimte kasten op maat in Apeldoorn laten maken? Neem dan contact met ons op om uw wensen door te spreken. Bel ons op 0314-784240 of mail naar jeroen@vanmaatwerk.nl. U kunt ook altijd een bericht achterlaten via ons contactformulier.