Een inloopkast op maat laten maken

Waarom een inloopkast op maat laten maken?

Droomt u al jaren van uw eigen inloopkast? Maar heeft u er de ruimte niet voor? Bij VANMAATWERK kunt u een inloopkast op maat laten maken. Wij zorgen voor een kast die precies is zoals u die voor ogen heeft. U bepaalt zelf de afmetingen en alle gewenste specificaties. Zo past in elke woning een inloopkast! Of u nu uw collectie wilt tentoonstellen, efficiënte opslagruimte wilt of stijl en luxe wilt toevoegen aan uw interieur, door een inloopkast op maat te laten maken bij VANMAATWERK krijgt u een kast 100% naar wens.

Maximaliseer uw ruimte

Als u kasten op maat in Amersfoort of omgeving wilt laten maken, kunt u terecht bij VANMAATWERK. Wij leveren de mooiste maatwerk kasten. Door een inloopkast op maat te laten maken, kunt u de ruimte in uw huis optimaal benutten. Geen enkele kamer is hetzelfde. Dankzij maatwerk kunt u de afmetingen van uw inloopkast aanpassen aan de specifieke afmetingen en vormen van de kamer. Van hoge plafonds tot lastige hoeken, een op maat gemaakte inloopkast kan worden ontworpen om elke centimeter van de ruimte te benutten, waardoor u meer opslagruimte krijgt zonder concessies te doen aan stijl.

Een persoonlijke touch

Een inloopkast op maat laten maken biedt u namelijk de mogelijkheid om een ruimte te creëren die perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften. U bepaalt zelf hoe uw inloopkast eruit moet komen te zien. Welke materialen wilt u gebruiken voor de inloopkast? En welke afwerking past het beste bij u? Kiest u voor een klassieke elegantie of een moderne minimalistische uitstraling? Van op maat gemaakte kastdeuren tot luxe verlichting, een op maat gemaakte inloopkast matcht perfect met uw ideaalbeeld.

Efficiënt uw kleding opbergen

Door een inloopkast op maat te laten maken past de kast dus altijd perfect in de ruimte, maar ook de indeling en opbergmogelijkheden van de inloopkast kunt u naar wens laten maken. Zo kunt u kiezen voor uittrekbare schoenenrekken en sieraden lades om uw schoenen en accessoires efficiënt op te bergen. Ook dubbele hangruimte en verstelbare planken helpen u het meeste uit uw opslagruimte te halen. Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Contact met VANMAATWERK

Wilt u een inloopkast op maat laten maken door VANMAATWRK? En wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Bel ons op 06-13550703 of mail naar jeroen@vanmaatwerk.nl. U kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier.