Een uniek interieur met maatwerk

Voor het creëren van unieke, stijlvolle en sfeervolle interieurs

Als u graag een persoonlijke en stijlvolle ruimte in uw woning of bedrijf wilt creëren, dan is maatwerk het toverwoord. Elke ruimte in een pand heeft zo zijn eigen karakter en functie. En het vinden van de juiste meubels en accessoires voor die ruimtes is zeker niet makkelijk. Gelukkig kunnen wij bij VAN MAATWERK u daarbij helpen. Als interieurbouwer in Arnhem en omstreken hebben wij alle vakmanschap, creativiteit en oog voor detail in huis om uw interieurideeën tot leven te wekken. U leest er hieronder meer over.

Uniek interieur

Als u het ons vraagt, vinden wij dat elk interieur uniek moet/mag zijn en aangepast aan de behoeften en smaak van de gebruiker(s). Of het nu gaat om een functionele en/of gezellige (bedrijfs)keuken, een stijlvolle kantoorinrichting of een op maat gemaakte garderobekast. Het team van Van Maatwerk staat voor u klaar. Als interieurbouwer in Arnhem inventariseren, adviseren, ontwerpen, begeleiden, regisseren en realiseren wij uw inrichting vanaf het eerste initiatief tot en met de ingebruikname. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en die uit te werken tot een plan dat daar perfect op aansluit.

Kwaliteit

Bij VAN MAATWERK werken wij met kwalitatief hoogstaande materialen en technieken om unieke meubelstukken en interieurdetails te maken. Of het nu gaat om het maken van maatwerk kasten, het plaatsen van inbouwverlichting of het ontwerpen van een complete interieurindeling: wij zorgen ervoor dat alles tot in detail wordt uitgevoerd.

Onze voordelen

Het voordeel van met ons samenwerken is dat u uw interieur volledig kunt laten aanpassen aan de beschikbare ruimte. Wij bedenken slimme oplossingen om zelfs de meest lastige hoekjes in een ruimte optimaal te benutten.

Verschillende diensten

Door voor uw woning of bedrijfspand voor maatwerk interieur te kiezen, weet u zeker dat u tevreden bent met het resultaat. Wat u ook wilt, we gaan met alle plezier de uitdaging aan om uw ruimte helemaal op maat te maken in lijn met uw wensen. Onze interieurontwerper, interieurstylist en interieurarchitect staan voor u klaar met advies, informatie en de uitwerking van verschillende soorten maatwerk interieur

Meer informatie

Als interieurbouwer realiseren wij met veel plezier het door uw gewenste interieur in uw woning of bedrijfspand. Dat doen wij met vakmanschap, creativiteit en een persoonlijke aanpak. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op. Bel ons op 0314-784240 of mail naar jeroen@vanmaatwerk.nl. Of laat een bericht achter via ons contactformulier.